Introductie

In de huidige overspannen arbeidsmarkt is het best een uitdaging om aan goede, gemotiveerde en passende medewerkers te komen. 

De pool werkzoekenden wordt steeds kleiner en de eisen vanuit de potentiële werkgevers steeds hoger. Organisaties hebben regelmatig vacatures die moeizaam ingevuld worden.

 


Pre Work is opgericht in 2020. Wij zijn dé intermediair voor werving & selectie, uitzenden en detacheren. Wij zijn ervan overtuigd dat er meer dan voldoende kandidaten zijn. Wij kijken anders naar de huidige markt en zijn sterk in omdenken en “out of the box-oplossingen”. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van iedereen die wil werken, dus ook kandidaten met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast dagen wij opdrachtgevers uit om met een frisse blik naar hun openstaande vacatures én de potentiële kandidaten te kijken.

 

 

Wij werken vanuit de kernwaarden vertrouwen, kwaliteit en respect.
Vertrouwen: we doen wat wij beloven. Afspraak is afspraak. Wij geloven in relaties voor langer termijn.
Kwaliteit: Werkzoekenden en opdrachtgevers staan bij ons op de 1e plaats. Samen gaan we op zoek naar de meest optimale situatie voor alle partijen.
Respect: Wij behandelen werkzoekenden en opdrachtgevers zoals we zelf behandeld willen worden. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon die voor ons staat. Wij luisteren met volle aandacht om zo het beste in de werkzoekende naar boven te halen en de meest geschikte kandidaat voor onze opdrachtgevers te vinden.


 


Onze openingstijden

maandag
9:0017:00
dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0017:00