Werkgevers en opdrachtgevers

Bij Pre Work helpen wij bedrijven bij het vinden van tijdelijk en vast personeel. Dit doen wij op verschillende manieren, namelijk; uitzenden en detacheren.


Uitzenden
Ieder bedrijf heeft wel eens te maken met een tijdelijk personeelstekort of een piek. Wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaat die past binnen het bedrijf.


Detacheren
Ieder bedrijf is op zoek naar de beste mensen. Zeker in vakgebieden waar het om specifieke kennis en vaardigheden gaat. Detacheren gaat verder dan uitzenden. Het is dé manier om vervanging voor een langere periode te regelen. Ook als u iemand nodig heeft voor een project kan detachering de oplossing zijn. Het voordeel van detacheren is dat er geen einddatum is, het geeft u een extra zekerheid.


Pre Work is een kleine organisatie met korte lijnen, daardoor kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Wij willen graag weten waar onze werkzoekende gaat werken, daarom komen wij op bezoek in uw bedrijf. Samen nemen wij dan de vacature door en bespreken we alle ins en outs. Zodra wij een kandidaat gevonden hebben, nemen wij contact op en stellen wij degene aan u voor.
Is er een kandidaat geplaatst, dan nemen wij regelmatig contact met u op over de voortgang. Zijn er zaken die bijgesteld moeten worden, dan gaan wij daarover met elkaar in gesprek.

Onze kandidaten zijn zeer gemotiveerd en kunnen en willen per direct aan de slag. Ze hebben een zeer diverse achtergrond:

  • Europeanen, zowel Nederlands als niet Nederlands sprekend.
  • Starters en ervaren krachten.
  • Mannelijke en vrouwelijke kandidaten.
  • Diverse leeftijden.
  • Met opleiding.
  • Zonder opleiding, met werkervaring.

Onze kandidaten zijn ook gemotiveerd om functiegerichte opleidingen te volgen. Deze gaan in samenspraak met de opdrachtgevers. Denk hierbij aan reachtruck, BHV, EHBO, VCA maar ook aan praktijkgerichte opleiding zoals lasser, operator VAPRO en installateur.


Gezien de diversiteit van onze kandidaten, zijn al onze trajecten 100% maatwerk. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met jou in om vragen persoonlijk te beantwoorden en om samen naar mogelijkheden te kijken.